اخبار اخبار

برگزاري کارگاه معرفي بانکهاي اطلاعاتي و کتابخانه ديجيتال و روش جستجو در آنها

کارگاه معرفي بانکهاي اطلاعاتي و کتابخانه ديجيتال و روش جستجو در آنها ، براي اعضاي محترم هيات علمي در تاريخ 97/3/6 توسط کتابخانه مرکزي برگزار گرديد.

دسترسي به سامانه نوپا (نظام نوين اطلاعات پژوهش هاي پزشکي ايران)

به اطلاع کاربران و پژوهشگران محترم مي رساند دسترسي به سامانه نوپا (نظام نوين اطلاعات پژوهش هاي پزشکي ايران ) از طريق لينک زير امکان پذير مي باشد.

سامانه نوپا

اطلاعيه سي و يکمين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

سي و يکمين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران از تاريخ 12 لغايت 22 ارديبهشت 97 در محل مصلي امام خميني (ره) از ساعت 10 الي 20 برگزار مي شود. براي دسترسي به آخرين اخبار نمايشگاه ، ليست کتابها و درخواست منابع مي توانيد به لينکهاي زير مراجعه نماييد.

نمايشگاه بين المللي کتاب تهران

ليست ناشران و کارگزاران

فرم الکترونيکي پيشنهاد خريد کتاب

سامانه ثبت نام بن کتاب دانشجويي

ارائه نظرات و پيشنهادات شما، کتابخانه مرکزي را در تامين منابع مناسب ياري خواهد کرد.

Email: centlib@medilam.ac.ir

نمايشگاه سراسري کتاب ايلام

يازدهمين نمايشگاه سراسري کتاب ايلام 17 بهمن افتتاح مي‌شود

امکان مطالعه و تورق پايان نامه ها از طريق پورتال کتابخانه