اخبار اخبار

دوره هاي آموزشي 200 ساعته براي علاقمندان

به اطلاع مي‌رساند‌ همزمان با گرامي‌داشت هفته پژوهش، با مذاکره صورت گرفته با ناشر BMJ، امکان استفاده از دوره آموزشي Onlineناشر مذکور، با عنوان Researchto Publicationاز اين تاريخ به مدت شش ماه براي دانشکده‌/دانشگاه‌هاي علوم پزشکي کشور فراهم گرديده است. دوره مذکور يک برنامه آموزشِ پژوهش در علوم پزشکي و سلامت، از طراحي تا اجراي پژوهش و انتشار مقاله است که توسط ناشرBMJو با همکاري و مشارکت University of California, San Francisco (UCSF)طراحي و پياده‌سازي شده است. اين دوره شامل 6 دوره آموزشي با عناوين زير مي‌باشد:

1-How to Write a Paper

2- What Editors and Peer Reviewers look for

3- Publication Ethics

4-Designing Clinical Research

5- Responsible Conduct of Research

6- Introduction to Clinical Trials

مجموعه عناوين مذکور شامل 200 ساعت آموزش در 48 موضوع اختصاصي است. مخاطبين اين دوره، پژوهشگران، اعضاي هيات علمي، سردبيران و داوران مجلات، کارشناسان پژوهشي و اخلاق و دانشجويان هستند.

#didgah_signature#/#signature#/2e5e4127-47f7-4f56-be17-700521aa60e1محتواي آموزشي هر دوره شامل متن، صفحات و آدرس‌هاي اينترنتي و فايل‌هاي صوتي و تصويري (فيلم‌) است. براي شرکت در اين دوره، لازم است که همکاران ابتدا از طريق آدرس http://rtop.bmj.com  نسبت به ثبت‌نام در دوره مذکور اقدام نموده و در آن شرکت نمايند

لینک مطلب :